Workshop Didactisch Gebruik Second Life

Workshop Didactisch Gebruik Second Life

bron: http://www.surfspace.nl

Workshop Didactisch Gebruik Second Life

7-4-2010 t/m 26-5-2010

Virtuele Werelden bieden veel mogelijkheden voor jouw onderwijs. Maar welke Virtuele Wereld moet je kiezen, en hoe zet je die dan goed in voor uw onderwijs?

In deze workshop kan je antwoord vinden op bovenstaande vragen. Er wordt een oriëntatie op dit onderwerp gegeven. Dit helpt jou te bepalen welke Virtuele Wereld je waarvoor kunt inzetten. Daarbij leer je gelijk zelf te werken met de software van de Virtuele Wereld Second Life: wat zijn de basishandelingen die je moet beheersen (aanmelden bij Second Life, bewegen, communiceren, elementair bouwen, etc.)?

Vervolgens wordt je begeleid om een plan te maken om zelf een onderwijsactiviteit in Second Life te ontwikkelen en ga je zelf daadwerkelijk met het plan aan de slag. Aan het einde van de workshop tonen de deelnemers elkaar de ontwikkelde producten.

Je gaat uiteindelijk naar huis met kennis en ervaring m.b.t. het werken met Virtuele Werelden. Bovendien heb je dan zelf een initiatief in Second Life ontwikkeld dat je kunt inzetten in jouw eigen onderwijs. Daarnaast heb je inspiratie kunnen opdoen tot breder gebruik van Virtuele Werelden in jouw Onderwijs.

Plaats: Zwolle
Locatie: Windesheim
Datum: 7 april, 28 april, 26 mei

Voor meer informatie ga naar LICTO

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s